închide
  • Menu

Alergeni

PRODUSE - ce contin alergeni.

Operatiunile standard din bucatarie cuprind actiuni de gatit a produselor în zone comune de preparare sau gatire. Se pot întâlni variatii ale produselor sau gusturilor, datorate diferentelor de materie prima de la distribuitor, substituirea unor ingrediente din retete, revizuirea unor retete sau a modului de preparare al fiecarui restaurant. Datorita acestor motive, Marty Delivery nu poate garanta lipsa totala a alergenilor din oricare produs din meniu. Ne bazam pe responsabilitatea si atentia cu care clientii nostri vor parcurge acest meniu, înainte de a plasa o comanda.

Substante care cauzeaza alergii sau intolerante, RO 22.11.2011, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, L 304/43

1. Cereale care contin gluten obtinute din grâu, secara, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate.

2. Crustacee si produse derivate.

3. Oua si produse derivate.

4. Peste si produse derivate.

5. Arahide i produse derivate.

6. Soia(pd) si produse derivate.

7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza).

8. Fructe cu coaja lemnoasa, adica: migdale, alune de padure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland, precum si produse derivate.

9. Telina si produse derivate.

10. Mustar si produse derivate.

11. Seminte de susan i produse derivate.

12. Dioxidul de sulf si sulfiti în concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru in SO2 total.

13. Lupin si produse derivate.

14. Moluste si produse derivate.